Nieuwe website in aanbouw

Welkom op de vernieuwde website van de Desert Rabbits. We hebben jaren gebruik kunnen maken van speciale clan CMS (Content Management Systeem), nadeel van deze systemen is altijd geweest dat na verloop van tijd het onderhoud stopt. Om deze reden zijn we overgestapt op WordPress en heb ik geprobeerd zo veel mogelijke historische content (nieuws, wars, spelers, etc.) weer beschikbaar te maken. Verder is het forum gekoppeld aan de website, dit betekend dat je met je forum inlog gegevens ook bent ingelogd op deze nieuwe website.

Hopelijk kunnen we met deze website weer een mooie tijd vooruit. De aankomende periode zal ik werken aan het verder uitbouwen van de functionaliteiten. Niet dat Desert Rabbits momenteel een hele actieve clan is (qua wedstrijden etc.) maar gewoon omdat ik het leuk vindt.

PS: Doet de website het niet? My bad, zal ik wel weer wat gesloopt hebben.

Nog altijd actief!

Niet actief in wedstrijden (wars), maar onze leden zijn nog bijna elke avond gezellig online te vinden om gezamenlijk een potje te gamen. Daarnaast gaan we ieder jaar met een grote groep naar The Reality (Lanparty).

Niet alle leden die op de website staan zijn nog actief, we zijn allemaal een paar jaar ouder, gezin, kinderen, nieuwe hobby’s. Maar de leden (nicknames) staan nog online vanwege onze onofficiële slogan: “eens een Desert Rabbit, altijd een Desert Rabbit”. Hebben we al een tijd geen contact meer met je gehad en wil je je account van de website laten halen, neem dan even contact met me op.

Eén reactie

  1. Hey M@ck en alle andere konijntjes 🙂
    Leuk om te lezen dat alles nog zo lekker actief is binnen [DR]

    Ook leuk om al die oude discussies op het forum terug te lezen haha!

    Zelf ben ik niet meer zo actief met gamen, alleen nog op de PS4 sinds enkele jaren maar lang niet meer zo actief als in 2010 en daarvoor. Misschien komt het ooit wel weer.

    Ik zal zeker af en toe eens kijken op de site!

Sluit aan bij het gesprek