History

Sinds 2003

Desert Rabbits is in de zomer van 2003 opgericht door Melvin aka [DR] M@ck [NL] hierbij bijgestaan door Patrick aka [DR] Patchy [NL]. We zijn begonnen als een kleine en gezellige Desert Combat clan.

Na livegang van onze eerste website, is de clan rustig beginnen te groeien. We zochten op game servers naar versterking voor ons team. Naarmate het team groter werd en we serieuze prestaties behaalde, kwamen nieuwe leden vanzelf naar ons toe. Zo zijn we sinds 2003 uitgegroeid tot het team wat we nu hebben, bestaande uit meer dan dertig leden. Niet alle leden zijn even actief in het gamen, maar ze zijn wel altijd aanwezig op Teamspeak en LanParty’s, want binnen [DR] staat vriendschap en gezelligheid bovenaan.
Eéns een Desert Rabbit……Altijd een Rabbit!

We spelen als team georganiseerd en met zekere regelmaat. Zo werd er twee keer in de week een vaste training gehouden, en ieder weekend werd er wars gespeeld. Deze wars waren vaak officiële competitie wedstrijden. Tijdens een war werd van onze members verwacht dat ze zich hadden ingelezen in de tactics en dat ze dus wisten wat er van hen werd verwacht tijdens de match. Door deze inzet van onze leden zijn we in de Battlefield games op een hoog niveau gekomen.
Maar ondanks dat we serieus en fanatiek spelen, zijn we altijd het gezellige team gebleven zoals we jaren geleden zijn begonnen.

Binnen het team vind je jonge jongens, volwassenen, vaders en zonen, familie en vrienden uit het hele land. We zien elkaar tijdens grote LanParty’s en tijdens de clanuitjes. Volgens ons essentieel om een goede teamspirit te ontwikkelen. Zo leer je ook de mensen waarmee je ’s avonds speelt, en leer je elkaar ook van een andere kant kennen.

Indien je meer vragen hebt omtrent Desert Rabbits of je bent geintresseerd om ons team te versterken. Dan kun je altijd even contact met ons opzoeken.
Daarnaast kun je vragen ook persoonlijk stellen, kom daarvoor langs bij ons op TeamSpeak server.