BF3 Close Quarters DLC tijdelijk gratis

Nieuws over BF3

Moderators: Moderators, Staff

Post Reply
[DR] M@ck [NL]
Clanleader
Clanleader
Posts: 4462
Joined: 08 Nov 2003, 19:29
Location: Emmen
Contact:

BF3 Close Quarters DLC tijdelijk gratis

Post by [DR] M@ck [NL] »

Image
Nu de E3 op zijn einde loopt en we met zijn allen een beetje zijn bekomen van al het positieve nieuws rondom Battlefield 4, zijn er ook nog nieuwtjes opgedoken rondom Battlefield 3. Het uitbreidingspakket Close Quarters is tijdelijk gratis beschikbaar!

Je leest het goed, of je nou een Battlefield Premium member bent of niet, de uitbreiding Close Quarters is tijdelijk gratis tot het einde van de E3! Dit geldt voor de PC en console versies! En ben je nog geen Premium lid van Battlefield? Dan is dit het moment om lid te worden: voor de helft van de prijs kan je nu Premium lid worden. Dit kan tot het einde van de E3 beurs in Los Angeles.

Je vindt de Close Quarters uitbreiding in de in-game store van de Playstation 3 en Xbox 360. Als je een pc speler bent, vind je de uitbreiding in de Origin applicatie van Electronic Arts. Deze aanbieding wordt automatisch beschikbaar gesteld voor een ieder die nog geen Premium lid is of nog niet beschikt over de uitbreiding.

Daarnaast is er een exclusief 'double XP event' vanaf dag twee van de E3 die in totaal 144 uur duurt. Hieronder informatie over dit evenement:

Premium Exclusive Double XP Event
  • Start time: 2AM June 11 PDT
  • Running time total: 144 hours
  • Who: Premium members only
  • Game: Battlefield 3, any maps and expansion pack(s)
  • What: Double XP on any ranked servers
Als dit nog niet genoeg is, biedt DICE iedereen een exclusieve "Tombstone Squad Dog Tag aan voor iedereen die Premium lid is. Deze dog tag wordt automatisch toegevoegd vanaf 10 juni aan je account.
Image
Let op, deze aanbieding is geldig tot 19 juni! Dus beschik je nog niet over de Close Quarters uitbreiding, stond je net op het punt deze te kopen, of ben je gewoon erg geïnteresseerd? Sla dan gauw je slag!
Voor de PC spelers onder ons: je kan ook op deze Origin link klikken en de volgende code invoeren: BF3E3.
[DR] M@ck [NL]
Clanleader of Desert Rabbits
clanleader@desertrabbits.com

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest